Despatx 1 (llogat)

Despatx 1 (llogat)

Despatx de 9 m2. Interior però prou lluminós. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori amb llum de taula, cadira ergonòmica i buc de calaixos. A més d’una gran llibreria de pared inclou una petita zona de lectura amb butaca i llum de peu.

Despatx 2 (llogat)

Despatx 2 (llogat)

Despatx de 14 m2. Exterior i molt lluminós amb finestres orientades al sud-oest. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori amb llum de taula, cadira ergonòmica i buc de calaixos. A més d’una gran llibreria, inclou una butaca i una taula auxiliar amb dues cadires. Sistema de climatització individual amb bomba de calor i aire condicionat.

Despatx 3 [DISPONIBLE]

Despatx 3 [DISPONIBLE]

Despatx de 10 m2. Exterior i molt lluminós amb finestres orientades al sud-oest. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori amb llum de taula, cadira ergonòmica i buc de calaixos, a més d’una llibreria d’emmagatzemament. Sistema de climatització individual amb bomba de calor i aire condicionat.

Despatx 4 [DISPONIBLE]

Despatx 4 [DISPONIBLE]

Despatx de 10 m2. Exterior i molt lluminós amb finestres orientades a l’oest. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori amb llum de taula, cadira ergonòmica i buc de calaixos, a més d’una llibreria d’emmagatzemament. Sistema de climatització individual amb bomba de calor i aire condicionat.

Despatx 5 [DISPONIBLE]

Despatx 5 [DISPONIBLE]

Despatx de 12 m2. Exterior i molt lluminós amb finestres orientades a l’oest. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori amb llum de taula, cadira ergonòmica i buc de calaixos. A més d’una gran llibreria, inclou un taula auxiliar amb dues cadires. Sistema de climatització individual amb bomba de calor i aire condicionat.

Office

Office

Office amb zona de descans i taula multifuncional. La taula central, amb cinc tamborets, pot ser utilitzada per petites reunions o per dinar. A més d’una cafetera exprés de càpsules, la zona de descans té un sofà i, discretament amagats, una nevera amb congelador i un microones per qui porti dinar de casa.

Lavabo

Lavabo

Lavabo acabat de reformar com la resta de l’oficina. Inclou pica, inodor i aigua calenta. Petit però espaiós, cuidat, net i ben il·luminat.

Rebedor

Rebedor

El rebedor proporciona als visitants la primera impressió, per això s’ha utilitzat la paret esquerra per introduir una nota de color i decoració. A més s’ha optat per una distribució diàfana per facilitar el pas de les persones i de la llum de les finestres.

Eixample

Eixample

L’oficina està situada a l’Eixample esquerra al costat de l’Av. Mistral, un barri de tota la vida amb un ambient familiar. A mig camí entre Pl. Espanya i el Mercat de Sant Antoni, està molt ben comunicat, tant en autobús, metro com tren.

Barcelona

Barcelona

Barcelona, capital econòmica, cultural i administrativa de Catalunya, dóna ocupació a més d’un milió de treballadors. La seva ubicació geogràfica, les seves comunicacions i la xarxa d’empreses existents, posa al teu abast una gran quantitat d’empreses amb qui establir una relació professional.