Despatx individual:

Despatx de 12 m2. Exterior i molt lluminós gràcies a 3 metres de finestres orientades a l’oest. El mobiliari inclòs està format per un ampli escriptori en forma de L amb uns petits prestatges per material d’oficina, un llum de taula, cadira ergonòmica amb rodes i un buc de calaixos. A més d’una gran llibreria, inclou una taula auxiliar amb dues cadires per atendre als clients. El despatx inclou un sistema de climatització individual amb bomba de calor i aire condicionat.

Espai compartit:

A més del despatx privat, la utilització de l’oficina inclou els espais compartits: el rebedor d’accés, el lavabo, l’office i la zona de descans. La zona de descans inclou un sofà i una cafetera exprés de càpsules. L’office inclou una nevera, un congelador i un microones per poder dinar a l’oficina. Una gran taula multifuncional, amb 5 tamborets, pot utilitzar-se tant per dinar o picar alguna cosa a mig matí, com per fer petites reunions informals.

Serveis inclosos:

Com tots els despatxos, inclou tots els serveis de l’oficina: espai privat amb clau, mobiliari, climatització individual amb calefacció i aire condicionat, accés a internet per WiFi d’alta velocitat (fibra òptica de 50Mb), centraleta compartida amb desviament automàtic, telèfon amb extensió pròpia, trucades gratuïtes a fixes nacionals, servei de porteria, accés amb clau electrònica, flexibilitat horària 7 dies a la setmana, alarma connectada a central amb codis individuals per cada despatx, subministrament de llum i aigua, servei de neteja, i totes les despeses de la finca (administració, escombraries, impostos de bens immobles, …) .

Preu mensual: [DISPONIBLE]

- estades llargues (d’1 any o més): 458 €/mes
- estades curtes (menys d’1 any): 500 €/mes

Mirar més fotografies >>