Beneficis:

Treballar en una oficina compartida és la manera més pràctica, còmoda i econòmica d’oferir una imatge professional sense haver de fer una inversió:

  • Disposa de la teva oficina tant bon punt la necessitis.
  • Instal.lacions d’alt nivell, per oferir una imatge de qualitat.
  • Fes créixer el teu negoci amb una inversió mínima, sense riscos.
  • Ajusta la teva estada al període de temps que necessitis.
  • Quota fixa mensual, sense sorpreses ni despeses extraordinàries.
  • Sense despeses de manteniment ni de subministrament, tot inclòs.

Preus raonables

Estem convençuts de que les nostres tarifes ofereixen una de les millors relacions qualitat/preu de Barcelona.

El motiu és que el nostre negoci no és llogar despatxos, i per tant el que pagues no inclou la nòmina de ningú. Simplement creiem que la manera més econòmica de tenir un despatx de qualitat, és repartir les despeses amb altres professionals independents, amb el benefici afegit de poder ampliar la xarxa de contactes.

Però no tens perquè acceptar la nostra opinió, simplement fes números. Calcula quan costa llogar un petit despatx i suma-li les despeses de la llum, l’aigua, telèfon, internet, assegurança, alarma i servei de neteja. Pregunta preus de lloguer de despatxos en centres de negoci. I visita espais de coworking on pagues gairebé el mateix per una petita taula en una sala compartida, sense llum natural, i on difícilment podries portar a un client. Després torna’t a fer la pregunta.

Cost mensual:

Despatx m2 Estat = >1 any < 1 any
Despatx 1 9 m2 (llogat) 368 €/mes 400 €/mes
Despatx 2 14 m2 (llogat) 504 €/mes 550 €/mes
Despatx 3 10 m2 [DISPONIBLE] 412 €/mes 450 €/mes
Despatx 4 10 m2 [DISPONIBLE] 412 €/mes 450 €/mes
Despatx 5 12 m2 [DISPONIBLE] 458 €/mes 500 €/mes

Condicions

La quota mensual correspon a la utilització per una sola persona del despatx, del mobiliari, de les zones comunes, així com els serveis descrits a la secció anterior (WiFi, telèfon, calefacció, aire condicionat, il·luminació, manteniment, porteria, neteja, seguretat…).

El preu depèn de la mida del despatx i de la durada de l’estada, amb descomptes per estades de llarg termini. En tots els casos la durada de l’estada és flexible i no suposa cap compromís previ més enllà del mínim d’un mes.

Amb l’objectiu de desenvolupar una xarxa de contactes i col·laboradors del món editorial, volem dirigir-nos especialment als professionals del llenguatge escrit i sectors afins: editors, escriptors, traductors, correctors, periodistes, guionistes, dissenyadors, … Si estàs en aquesta categoria, consulta’ns sobre les condicions especials per a professionals del sector.


Coneix en què som diferents >>