Scribere és una oficina compartida, acollidora i lluminosa. Els seus 90m² estan dividits amb mampares de vidre per permetre el pas de llum natural als espais comuns. Els cinc despatxos privats, quatre d’ells amb amplies finestres exteriors, permeten concentrar-se i treballar en un ambient tranquil i sense interrupcions. Inclou una zona de relax compartida, on descansar, dinar o prendre un cafè.

Què no és?

No és un centre de negocis.
Scribere no és un centre de negocis fred i impersonal, no té fil musical ni recepcionista. No ofereix serveis de secretaria ni fotocopisteria, ni trobaràs executius ni comercials agressius.

No és una taula de treball.
Scribere no és una taula de treball on tot just hi cap el teu portàtil, ni un racó aprofitat en el passadís d’un despatx important. No seràs un ciutadà de segona, ni tindràs menys drets que la resta.

No és un espai obert de coworking.
Scribere no és un espai obert de coworking, sorollós i “dinàmic”. No sentiràs millor les converses del costat que les pròpies idees, ni compartiràs sala amb altres 12 persones que escolten música pels auriculars.

Aleshores, què és?

Scribere és una oficina compartida, moderna però acollidora. Un conjunt de despatxos privats, lluminosos, confortables i silenciosos on poder concentrar-te i treballar sense distraccions. I una zona comuna on descansar de l’ordinador, prendre un cafè o dinar al migdia. En resum, un espai compartit amb altres professionals que busquen els avantatges d’un entorn de treball però amb les comoditats d’un entorn familiar.

Coneix els serveis que inclou >>