Privacitat i Confort

Ampli despatx privat per tu sol on poder treballar amb tranquil·litat. Totalment moblat amb tot el que necessites. Porta amb clau per més seguretat. Climatització individual, tant a l'estiu com a l'hivern, tria la temperatura al teu gust.

Entorn agradable

Totalment reformat, modern i acollidor. Llum natural, despatxos exteriors amb amplies finestres. Oficina sense fum per facilitar la convivència. Bon ambient de treball, cordial i familiar.

Zona de descans

Zona de descans amb sofà i cafetera exprés. Taula per reunions informals, o per esmorzar o dinar en companyia. Office equipat amb microones, nevera i congelador.

Comunicacions

Accés WiFi d’alta velocitat, amb cable de fibra òptica de 50Mb. Telèfon amb extensió pròpia per cada despatx. Centraleta compartida amb desviament automàtic. Trucades gratuïtes a telèfons fixes nacionals.

Seguretat

Finca amb porter matí i tarda. Control d’accés individual. Flexibilitat d’horari 7 dies a la setmana. Alarma connectada a central receptora amb codis individuals.

Altres serveis

Subministrament de llum i aigua. Lavabo amb aigua calenta. Calefacció i aire condicionat. Servei de neteja. Totes les despeses incloses.